De nieuwe generatie VDSL2

Supervectoring Business Routers

Deze nieuwste VDSL standaard maakt het voor bedrijven mogelijk om gewoon met hun bestaande internetverbinding een veel hogere snelheid te halen. Het bestaande KPN, ZIGGO, CAI netwerk is al geschikt voor supervectoring, het enige wat u nog nodig heeft is een moderne router die deze standaard ook ondersteunt. Overstappen is gemakkelijk en hoeft niet veel te kosten. Ook uw interne WiFi netwerk profiteert zo van de hogere snelheid van Supervectoring 35b!

Advies aanvragen

Kies de juiste V Plus router

Om de begeleidingstechniek als eindgebruiker te kunnen gebruiken, is naast de conversie van de verdeelkasten de juiste router bij de betreffende verbinding vereist. Als u bijvoorbeeld gebruik van de maximale extra bandbreedte verkrijgbaar met WiFi, LTE Advanced en 5G-back-up. Deze apparatuur kan ingezet worden in veilige VPN verbindingen.

Advies en installatie op locatie

Wilt u meer informatie, advies of installatie op locatie door een van onze netwerkspecialisten? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. We zijn ervoor al uw vragen en wensen.

Offerte

VDSL zonder vectoring

De datastroom van een hoofdverdeelpunt wordt via glasvezel naar een verdeelkast en vervolgens via een koperen kabel naar de aansluiting geleid. Een koperen kabel bevat veel kleine “koperdraden” die niet van elkaar zijn afgeschermd; deze interfereren met elkaar en hierdoor is er minder snelheid mogelijk en is het bereik beperkt.

VDSL met vectoring

Het scenario bij VDSL2 is hetzelfde; de datastroom wordt van een hoofdverdeelpunt via vezel naar een verdeelkast geleid en vervolgens via koperkabel naar de aansluiting. In de verdeelkast staat echter een speciale DSLAM (Digital Subscriber Line Access Multiplexer) die de verstoringen in de koperen lijn en de afzonderlijke koperdraden meet en een tegengesteld signaal verstuurt, waardoor de storing in de lijn wordt geneutraliseerd. Bij deze toepassing zijn snelheden tot maximaal 100 MBit/s mogelijk voor downloads.

VDSL met Supervectoring

In vergelijking met normale vectoring wordt het frequentiespectrum dat wordt gebruikt in supervectoring verhoogd van 17 MHz naar 35 MHz. Dit leidt tot een aanzienlijke snelheidswinst van maximaal 300 Mbit/s, vooral over kortere afstanden tussen de distributiekast en de router.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of advies over onze diensten ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we zijn er voor al uw vragen en wensen.

Vrijblijvend advies aanvragen

Nieuwe aanvraag bij Wifi-Advies.nl
Naam
Naam