...

Wat is een Mesh wifi netwerk?

Wi-Fi mesh netwerken zijn alles-in-één draadloos netwerk systemen dat dode hoeken elimineert en zorgt voor ononderbroken Wi-Fi in het hele huis of bedrijf.

Mesh-routers besturen apparaten in uw netwerk met een hogere snelheid, een groter bereik en een betere verbinding.

Terwijl traditionele routers slechts vanaf één toegangspunt gegevens verzenden, heeft een mesh-router meerdere toegangspunten die dezelfde gegevens tegelijkertijd verzenden.

Wat is mesh Wifi

stabiele connectiviteit over lange afstand

Mesh WiFi is een wifi-systeem voor het hele huis dat is gebouwd om dode zones te elimineren en ononderbroken wifi in uw hele huis te bieden.

Met mesh-routers hebben apparaten in uw netwerk hogere snelheden, een grotere dekking en een betrouwbaardere verbinding. Terwijl traditionele routers wifi vanaf één punt uitzenden, hebben mesh wifi-systemen meerdere toegangspunten.

.

Voordelen van een WiFi Mesh-netwerk

Mesh WiFi is gebouwd voor alle soorten huizen, met name middelgrote en grote huizen die last hebben van zwakke of onvolledige wifi-dekking . Als je last hebt van dode zones of trage wifi, kun je meestal kiezen voor een range extender, maar je merkt dat deze je niet de hoogste snelheden of connectiviteit biedt in je hele huis. 

Terwijl mesh wifi-routers zijn gebouwd om grote huizen tot 6000 vierkante meter volledig te dekken, met twee verdiepingen of meer, bakstenen binnenmuren of een ongebruikelijke lay-out. Nu er meer gezinsleden thuis zijn, zal een typische wifi-router problemen hebben met het onderhouden van een sterke internettoegang tot alle apparaten zoals telefoons, computers of tv’s.

Met meerdere mesh-knooppunten kan iedereen eenvoudig meer slimme apparaten voor thuisgebruik tegelijkertijd aansluiten zonder uw wifi-bandbreedte te vertragen.

Ze vormen ook een geweldige optie voor mensen die geïnteresseerd zijn in een krachtig wifi-systeem, maar niet willen omgaan met de gecompliceerde installatie en configuratie die de meeste reguliere routers met zich meebrengen.

.

De nieuwe wifi standaard

Hogere snelheid met wifi 6

Wifi dekking verbeteren

 

Meer apparaten aansluiten met wifi 6

Wifi 6 telefoons

 

De voordelen van een mesh netwerk

Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.